03/06/2015

Vino sa alergam pentru sanatate! Vino la Happy Run!

janina nectara, fashion avec passion, happy run, fundatia renasterea

Lupta pentru viaţă are nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi.

In Romania 1 din 6 femei este diagnosticată cu cancer de sân în fiecare an! Mai mult decat atat, la fiecare două minute, în lume o femeie moare de cancer de col uterin!

Prin urmare, prevenirea şi tratarea cancerului de sân şi a cancerului de col uterin au nevoie de tot entuziasmul (atat emotional cat si financiar) pe care il putem oferi!

De aceea, duminică, 7 iunie, femei, bărbaţi, copii (intreaga familie) suntem cu totii invitaţi la Happy Run!

O cursă de alergare non-competitivă, organizată sub umbrela mondială a Race for the Cure – numarand 150 de evenimente anual care strâng 1,6 milioane de participanţi. Un eveniment distractiv, cu nenumarate surprize si premii! Eveniment ce sarbatoreste invingatoarele in lupta impotriva cancerului.

janina nectara, fashion avec passion, happy run, fundatia renasterea

Pentru ca toata lumea sa poata participa, indiferent de vârsta sau de condiţie fizică, Happy Run a pregatit trei trasee diferite – Cursa Alergătorilor, Fun Run sau Short Walk de doar 1 km – la care va puteti alatura, alergand sau chiar plimbandu-va alaturi de invingatoarele  acestei afectiuni, aratandu-va, astfel, solidaritatea si suportul dumneavoastra.

Happy Run

Printre susţinătorii Happy Run se numara si Andreea Esca, Inna, Felix Rache, Iuliana Tudor,  Nadia Comăneci şi Gheorghe Hagi.  In comunitatea Happy Run sunt asteptati toti cei care vor să contribuie la diminuarea impactului acestor două tipuri de cancer.

  • Inscrieti-va in cursa, alegand una dintre donatiile de aici!
  • Veti primi un cod cu care sa veniti duminica, 7 iunie, incepand cu ora 8, la intrarea in Parcul Herastrau dinspre Piata Charles de Gaulle. Spre exemplu, codul meu este acesta!

Screenshot 2015-06-04 01.49.01

janina nectara, fashion avec passion, happy run, fundatia renasterea

Si daca nu reusiti sa veniti in parcul Herastrau duminica, Fundaţia Renaşterea ne pune la dispoziţie varianta de a dona direct cauzei, fără a lua parte la cursa de alergare.

Toate fondurile strânse cu ocazia Happy Run şi din donaţiile directe în contul Fundaţiei Renaşterea merg către oferirea de investigaţii gratuite femeilor din categorii sociale vulnerabile. Si pentru a nu mai avea mame, bunici, matusi, fiice, prietene sau cunostinte care sa piarda lupta cu cancerul, va invit sa sustinem Happy Run, pentru ca acest eveniment sa ofere la randul sau investigatii medicale femeilor din Romania. Depistat la timp, cancerul este usor de invins.

Va invit, asadar, sa alergam pentru sanatate, pentru tratament si pentru consultaţii gratuite in cursa Happy Run de duminică, 7 iunie, ora 10.00, Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle!

2

Dacă v-a plăcut articolul, găsiți lumea incitantă Fashion avec Passion şi pe Twitter şi Instagram.

Fotografii: Happy Run