22/04/2016

Un Paste in cadru festiv, o masa cu decoratiuni semnate Roberto Cavalli

Poftiţi la masa de Paşte! Chiar dacă mai sunt câteva zile până la această sărbătoare – sau poate tocmai din acest motiv, căci în felul acesta avem timp să ne asigurăm că pregătirile acoperă toate necesităţile, inclusiv pe cele de stil – magazinul Collezioni şi Roberto Cavalli Home ne invită în jurul mesei de Paşte.
Nu pentru a ne oferi unul dintre cei peste 90 de milioane de iepuraşi de ciocolată care îşi fac loc în meniul de Paşte al copii şi adulţi din întreaga lume, ci pentru un alt tip de deliciu.
Un deliciu vizual – cel al veselei şi cristalurilor ornamentale pe care Casa italiană de modă le propune pentru această ocazie.

Pentru propria masă de Paşte sau pe post de nepreţuite cadouri de la iepuraş, piesele esenţiale sugerate de către Collezioni şi Roberto Cavalli Home Tableware cuprind, înainte de toate, pahare de cristal Monogramma Grand Cru – adevărate bijuterii cu detalii în aur sau platină.

Chiar dacă spre deosebire de vin, ceaiul nu este o tradiţie strâns legată de sărbătoarea Paştelui, în aceste lungi în familie, este inevitabilă apariţia unui moment de linişte petrecut cu o ceaşcă de ceai în mână. Aparţinând liniei Rose Jewel, ceştile de ceai din fine bone china pictate manual şi ornamentate cu foiţă de platină pot contribui în mod esenţial la calitatea şi, desigur, stilul, acelei clipe.

În cele din urmă, de Paşte desertul constituie o parte esenţială a celebrării. Fie că este vorba despre cozonac sau pască, acesta încununează masa în familie şi, drept vorbind, nenumărate alte gustări dulci pe parcursul zilelor de Paşte. Iar farfuriile pentru desert Lizzard Sunrise pot accentua, prin intermediul cromaticii lor pastel, parfumul de primăvară al acestei mari sărbători.

Avem, în acest fel, toate ingredientele laice ale unei sărbători pascale minunate. Un Paşte fericit tututor!

Toate aceste decoraţiuni pentru masa de Paşte, precum şi alte ornamente şi soluţii pentru casă sunt disponibile în showroom-ul Collezioni. Alături de Roberto Cavalli Home Luxury Tableware (cești din porțelan, servicii de masă, pahare de cristal, seturi de tacâmuri), Roberto Cavalli Home Linen (cuverturi, perne decorative, lenjerii de pat, halate și prosoape de baie, plaid-uri) şi Roberto Cavalli Home Luxury Tiles (gresie și faianță), Collezioni mai aduce în România şi brand-urile Gaia Mobili şi Galassia (obiecte sanitare) și Cristallo Collezioni (corpuri de iluminat).

 

Dacă v-a plăcut articolul, găsiți lumea incitantă Fashion avec Passion şi pe Twitter şi Instagram.

 

Fotografii: Collezioni, Roberto Cavalli Home