10/06/2016

Trend-ul de beauty al zambetului impecabil sau 5 motive pentru a zambi

Sănătatea a fost dintotdeauna la modă. Asta pentru că niciun artificiu nu poate substitui importanţa sau strălucirea unui trup (înainte de toate) sănătos şi, în consecinţă, frumos. Frumuseţea naturală este, în acest fel, un trend strâns legat de sănătate în primul rand.

Iar pentru a-i veni în întâmpinare, medicina modernă, cu o puternică dezvoltare în sfera esteticii, oferă soluţii pentru cultivarea zestrei frumuseţii naturale, precum şi pentru compensarea unor eventuale date genetice mai puţin favorabile. Cel mai vizibil şi zâmbitor reprezentant al trend-urilor în materie de healthy beauty vine din sfera esteticii dentare. Şi nu mă refer (neapărat) la tendinţa tatuajelor aplicate pe dinţi, ci la frumuseţea tradiţională a unui zâmbet luminos şi afişat fără rezerve sau inhibiţii.

Iată 5 motive pentru care zâmbetul este acum cu adevărat cel mai la îndemână şi mai de preţ accesoriu al bucuriei şi al frumuseţii:

odontología-620x330

! Inovaţiile în materie de faţete dentare aduc soluţii mai durabile şi cu o mai înaltă performanţă estetică decât oricând. Materialul faţetelor EMAX, spre exemplu, oferă durabilitate şi un aspect delicat, complet natural care se integrează perfect danturii fiecăruia dintre noi.

! Tehnologii noi – precum Waterlase – care implică realizarea de proceduri stomatologice fără nevoia utilizării frezei sau a anesteziei fac ca disconfortul sau durerea la dentist să devină, treptat, istorie.

! În aceeaşi direcţie a convergenţei rezultatelor estetice şi, iată, de relaxare ale unei vizite la stomatolog cu una la un spa de înaltă ţinută medicală merg şi spaţiile şi facilităţile de relaxare pre şi post-procedură pe care clinicile cu servicii premium le au acum în dotare.

! Studiile derulate de către medici stomatologi prin intermediul feedback-ului primit de la pacienţi legat de calitatea vieţii resimţite de către aceştia după realizarea de proceduri de tratare şi corectare cu efect estetic sunt cu adevărat uimitoare. Libertatea de a zâmbi – pe care aceştia încep să şi-o îngăduie – face ca singurul regret să fie acela că nu au recurs mai devreme la aceste tratamente care le-au afectat în mod pozitiv personalitatea şi interacţiunile sociale.

! Toate aceste progrese tehnologice şi de abordare din sfera stomatologiei estetice devin din ce în ce mai larg accesibile. Un exemplu în acest sens este Clinica Dental One din Bucureşti. Aflată în avangarda inovaţiilor din domeniu – faţetele dentare EMAX, tehnologia Waterlase -, aceasta aduce soluţiile de vârf mai aproape de fiecare dintre noi. Până pe 15 iunie, la accesarea unui tratament cu fațete dentare EMAX, pacientul primește un voucher în valoare de 150 de euro care poate fi folosit pentru plata fațetelor dentare sau pentru orice alte tratament în cadrul clinicii.

Se pare că medicina ne zâmbeşte şi, în plus, ne ajută să zâmbim (mai frumos) mai departe – un trend de beauty de pe urma căruia câştigăm cu toţii!

Dacă v-a plăcut articolul, găsiți lumea incitantă Fashion avec Passion şi pe Twitter şi Instagram.

Fotografii: fashiongonerogue.com, Dental One