05/10/2016

Ajuta-ne sa crestem zambete

Echipa clinicii stomatologice Dental One cunoaşte deosebit de bine statisticile, dar şi realitatea sănătăţii dentare a românilor. 80% dintre noi suferim de o anumită formă de afecţiune dentară. Regretabil, cam in acelasi procent, romanii nu isi permit seviciile unui medic stomatolog, tocmai de aceea ajung mult prea târziu in fata unui specialist.

O statistica extrem de crunta intr-un secol marcat de exceptionale descoperiri ale stiintei, tehnologiei si cercetarilor medicale de varf.

Atunci când persoana despre care vorbim este tânără, impactul pe care sănătatea sa dentară urmează să îl aibă, de-a lungul anilor, asupra sa este unul major.
Activand in domeniul modei, constientizez perfect importanta unui zambet sanatos in conturarea identitatii vizuale a fiecaruia dintre noi. Si nu doar considerentele estetice sunt de luat in calcul, ci, mai ales impactul negativ care afecteaza grav calitatea vietii. Astfel de probleme, de regula, inhiba totodata relatiile interumane si mai ales stima de sine.

Observând acest trend, echipa Dental One şi-a dorit să pună în practică o iniţiativă cu dublu impact. Mai întâi, să ofere şansa la un tratament complet de refacere a danturii unei persoane tinere care, din raţiuni financiare, are cea mai mare nevoie de un astfel de ajutor. Şi, apoi, popularizând informaţiile legate de sănătatea stomatologică, să ne îndemne să urmăm calea responsabilă a actiunii.

Campania care a luat naştere ca urmare a acestei idei se numeşte “Ajută-ne să creştem zâmbete” şi a implicat propunerea de către public a nume şi cazuri eligibile. În cele din urmă, comisia de selecţie a decis să ajute nu unul, ci pe toţi cei 4 tineri ajunşi în etapa finală a procesului.

Am fost impresionata de aceasta initiativa si am decis sa ma alatur campaniei Dental One in speranta ca si alte clinici din intreaga tara vor raspunde pozitiv acestui demers.  In speranta ca vor urma acest exemplu si vor duce aceasta initiativa mai departe, pentru ca impreuna sa punem bazele unui sistem umanitar global de care sa beneficieze toti oamenii care nu isi permit serviciile unui specialist stomatolog.

Pentru ca, in final, sa zambim cu totii catre o viata mai buna!

Puteţi afla detalii despre povestea fiecăruia dintre ei – Cristina Gabriela, Cristina, Marian şi Mihăiţă – urmărind materialele video care îi prezintă.

Dental One

Dacă v-a plăcut articolul, urmariți Fashion avec Passion şi pe Twitter şi pe Instagram.

Fotografii: Dental One