23/02/2015

Made in Italy: Elisabetta Franchi T/I 2015/2016 LIVE de la Milano

Elisabetta Franchi numără 17 ani în industrie şi numai 5 ani de prezenţă la Săptămâna Modei de la Milano. Cu toate acestea, celebrităţile – Chrissy Teigen, Adriana Lima, Hilary Duff, Kelly Osbourne sau Christina Aguilera – au declarat-o demult drept fashion (designer) darling, în timp ce presa de modă din Italia vorbeşte despre spiritul său ,,cre-activ’’.

Într-adevăr, hainele create de către Elisabetta Franchi, absolventă a Istituto Aldrovandi Rubbiani din Bologna, şi-au găsit locul în 1 095 de magazine multi-brand din întreaga lume şi în 70 de boutique-uri proprii – de la Casablanca şi până în Hong Kong. O adevărată forţă feminină generând vânzări anuale de peste 100 milioane de euro.

Şi conducând colecţii şi companie cu deosebită delicateţe: ,,Moda mea este feminină pentru că nu urmez tendinţele, ci cred în valoarea feminităţii şi o folosesc drept busolă pentru creaţiile mele.’’

Într-adevăr, taliile bine marcate, decolteurile avantajoase, linia piciorului fin articulată sunt elemente principale în fiecare colecţie Elisabetta Franchi.

Să vedem ce forme şi culori vor lua pentru sezonul rece viitor!

Elisabetta Franchi toamnă/iarnă 2015/2016 LIVE de la MILANO FASHION WEEK, ÎN DIRECT de la Palazzo Serbelloni, SÂMBĂTĂ, 28 februarie, la 21.00 ora României – STREAMING @ FashionAvecPassion.ro !

#MFW #LIVE #FashionAvecPassion #FW15 #ELISABETTAFRANCHI

2

Pentru a fi la curent în timp real cu noutăţile de la Milano, urmăreşte canalele social media ale Fashion avec PassionFacebook, Twitter şi Instagram – precum şi hashtag-urile #ELISABETTAFRANCHI #JaninaNectara #FashionAvecPassion !

 

Dacă v-a plăcut articolul, găsiți lumea incitantă Fashion avec Passion şi pe Twitter şi Instagram.

 

Fotografii: Elisabetta Franchi