06/07/2015

Greselile de stil ale milionarilor din industria tehnologiei pe care tu nu le-ai facut niciodata!

Kevin Systrom, Instagram

Te-ai întrebat vreodată ce ar fi trebuit să faci în adolescenţă pentru ca astăzi să fii un lider al industriei informaţiei şi tehnologiei, bine, fie, şi milionar? Dacă încă nu ai dus niciodată gândul până la capăt, de teama dezamăgirii că un viitor în listele Forbes şi Time este prea târziu şi deja imposibil de atins, priveşte ce spun Mark, Bill şi câţiva alţi inovatori tech despre asta.

Ei bine, da. Este prea târziu. Dar în ceea ce priveşte moda poţi fi sigur că deja ai ABC-ul de stil care lipseşte cu desăvârşire veneraţilor şi invidiaţilor CEO ai momentului. Dacă acestea sunt cele mai cizelate ipostaze în care genialii iubitori de tricouri şi hanorace au fost surprinşi până acum, tu nu ai avea nicidecum nevoie să vină Sim Gulati, fashion antreprenor, să îţi spună – ca de la inovator la inovator –  1. fără şlapi sau sandale 2. orice piesă de îmbrăcăminte cu glugă nu este o variantă 3. fără haine de stat în casă la birou 4. evită tricourile cu mesaj 5. niciodată ghete de drumeţie la serviciu (da, toate cele 5 puncte sunt nu numai necesare, ci şi bazate pe fapte reale)!!

E bine să ne aducem aminte că avem cu toţii talentele noastre, nu-i aşa? (chiar dacă nu ne aduc tuturor faimă şi bani…)

Mark Zuckerberg, Facebook

Mark Zuckerberg, Facebook

Tim Cook, Apple

Tim Cook, Apple

Bill Gates, Microsoft

Bill Gates, Microsoft

Dick Costolo, Twitter

Dick Costolo, Twitter

Kevin Systrom, Instagram

Kevin Systrom, Instagram

Oh-Hyun Kwon, Samsung

Oh-Hyun Kwon, Samsung

 

Dacă v-a plăcut articolul, găsiți lumea incitantă Fashion avec Passion şi pe Twitter şi Instagram.

 

Fotografii: vanityfair.com, nydailynews.com, bgr.in, Amanda Friedman, business.time.com, presse-citron.net, Getty Images