19/01/2016

#FashionAvecPassionLovesMarcCain LIVE de la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Au trecut aproape 10 ani de când sunt prezentă la show-urile Săptămânilor Modei de la Paris şi Milano, însă nu am avut încă ocazia să cunosc fenomenul stelei ascendente – Berlin Fashion Week. Ei bine… nu până anul acesta!

Sezonul actual, am avut marea onoare de a fi invitată la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin. Şi, din moment ce este vorba despre prima mea vizită în capitala germană a modei, privilegiului i s-au adăugat şi doze substanţiale de nerăbdare şi entuziasm.

Cu atât mai mult cu cât nu mi-aş fi putut imagina un start mai reuşit pentru experienţa mea berlineză decât cel mai anticipat catwalk al industriei germane a modei – defilarea Marc Cain toamnă/iarnă 2016/2017!

Desigur, nu aş fi putut să trăiesc un asemenea moment fără să îl împărtăşesc, motiv pentru care vă invit să surprindem, împreună, o perspectivă fascinantă asupra a tot ceea ce se întâmplă – în culise, precum şi din chiar primul rând al show-ului!

Înainte de toate, asigură-te că urmăreşti conturile de Instagram şi Facebook ale Fashion Avec Passion – pe întreg parcursul zilei – pentru imagini de la ultimele fitting-uri dinaintea defilării, dar şi din cadrul şedinţelor de machiaj şi hairstyling!

Apoi, în această seară, la ora 19.00 ora României, urmăreşte live transmisiunea Marc Cain, pentru extraordinarul spectacol al Casei germane!

Să ne delectăm, aşadar, pasiunea pentru modă prin show-ul Marc Cain de la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin!

PS: Pentru a avea acces la toate detaliile legate de prezentare, urmăreşte hashtag-urile oficiale #MarcCain #MarcCainLovesFashionWeek #VelvetAffairs #MBFWB precum şi #FashionAvecPassionLovesMarcCain #FashionAvecPassion #JaninaNectara! Enjoy!