24/09/2015

Elisabetta Franchi streaming – catwalk-ul de la Milano in direct la Fashion Avec Passion

După cum o arată instantaneele surprinse în toiul pregătirilor pentru podiumul Elisabetta Franchi primăvară-vară 2016, design-urile semnate #EF sunt realizate 100% din dragoste de modă.

Putem, în plus, distinge o paletă cromatică dominată de tonuri neutre potenţată de strălucirea ţesăturilor precum organza şi de accesorizarea cu brăţări, coliere şi curele aurii.

Dar să nu ne imaginăm vreo clipă că putem întrezări magnitudinea unui show de la Săptămâna Modei de la Milano în câteva imagini culisele. Pentru asta avem nevoie de o invitaţie la defilare în primul rând!

Iar Elisabetta Franchi P/V 2016 va fi transmis, din nou, în direct, pe FashionAvecPassion.ro. La fel ca pentru sezonul toamnă-iarnă 2015/2016, când am pătruns în atmosfera minimalist-elegantă a Japoniei şi am intrat în pielea unei femei care alătură sofisticarea delicateţii.

Urmăreşte prezentarea colecţiei live, SÂMBĂTĂ, 26 SEPTEMBRIE, ORA 21.00 (ora României)!

Elisabetta Franchi SS16 Fashion Avec Passion live streaming

2

Pentru a urmări în timp real noutăţile de la acest show, precum şi de la principalele evenimente de la Milano, foloseşte hashtag-urile #‎ELISABETTAFRANCHI #JaninaNectara #FashionAvecPassion pe Facebook, Twitter şi Instagram!

 

Fotografii: Elisabetta Franchi