26/08/2013

E vremea aprovizionarii de toamna. E vremea pentru Jimmy Choo!

Jimmy Choo Tia pump

Prima zi din ultima săptămână de august, în plus, ca o prevestitoare nu tocmai optimistă a sezonului ce urmează, prima zi fără soare din ultimele nu mai ştiu câte luni, pentru mine a fost suficientă pentru instalarea melancoliei de toamnă.

Dar la fel de bine cum sunt meteo sensibilă, sunt şi fashion hiper influenţabilă. Şi, desigur, deşi nu pot schimba vremea, pot alege întotdeauna dintre – modest vorbind – zecile de designeri cu efect montant garantat să îmi reîncarce pofta de viaţă. Iar astăzi, l-am ales pe unul dintre cei mai buni.

Jimmy Choo m-a întâmpinat cu fantasticii pantofi Tia, pregătiţi să mă poarte lin, de la înălţimea apreciabilă a centrimetrilor aurii, dinspre petrecerile în aer liber, înspre sezoanele petrecerilor senzaţionale, indiferent de temperatură sau aspectul invariabil Choo al cerului.

Şi m-a predat, apoi, nimănui alteia decât lui Nicole Kidman, să îmi prezinte cu credibilitatea unei femei uimitor de frumoase piesele de rezistenţă ale toamnei, care să îmi inspire încredere în o nouă jumătate de an sclipitoare nu atât cu raze de soare cât cu cizme-mănuşă până peste genunchi şi clutch-uri graţioase din mătase.

Mă simt deja mult mai în siguranţă. Iar, între timp, a ieşit şi soarele. Poate că Jimmy Choo, totuşi, poate controla şi vremea…

Jimmy Choo fall winter 2013 2014 Nicole Kidman campaign

 

Dacă v-a plăcut articolul, găsiți lumea incitantă Fashion avec Passion şi pe Twitter şi Instagram.

 

Sursă foto: Jimmy Choo