20/09/2016

BLUMARINE streaming live pe Fashion Avec Passion – P/V 2017

Casa de modă fondată de către Anna Molinari în 1977 în oraşul Carpi, Modena, întruchipează astăzi, 39 de ani mai târziu, chintesenţa feminităţii delicate. Nuanţându-şi personalitatea drept una gingaşă, graţioasă, femeia pentru care creează designer-ul italian captivează şi seduce de o manieră fină, discretă.
Imaginile din culisele pregătirii colecţiei Blumarine indică, desigur, că rămânând fidelă acestui eu feminin, Molinari a conceput pentru P/V 2017 un set definit de sensibilitate şi fluiditate. Surprindem, astfel, organza imprimată pentru a crea un efect de tuşe de pictură precum şi ornamente realizate din paiete translucide şi pietre albe sau arămii.

Pentru a vedea, însă, tabloul look-urilor şi al defilării întregit trebuie să avem răbdare până la runway show-ul Blumarine de la Palazzo Archinto din Milano.
Va fi catwalk-ul Blumarine cu numărul 5 prezentat în direct pe Fashion Avec Passion. Şi va fi TRANSMIS LIVE, SAMBATA, 24 SEPTEMBRIE, la 13.30 ORA României!

Ia, aşadar, loc în primul rând al spectacolului modei!
Iar dacă nu ai urmărit deja, live, show-urile Blugirl şi Elisabetta Franchi P/V 2017, le poţi vedea acum pe FashionAvecPassion.ro!

Dacă v-a plăcut articolul, găsiți lumea incitantă Fashion avec Passion şi pe Twitter şi Instagram.

Fotografii: Blumarine